2 ביצים

1 כוס סוכר

1/4 כפית תמצית וניל

1 כוס קמח

6 כפות אבקת קקאו

2 כפיתאבקת אפייה

2/3 כוס חלב

150 גרם חמאה מומסת

חבילת שוקולד מריר 

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

מנפים לקערה קמח, קקאו ואבקת אפייה. מערבבים מעט ומניחים לבינתיים.

את הסוכר והביצים מקציפים יחדיו בקערה נפרדת עד לקבלת קצף יציב. ממשיכים להקציף ומוסיפים תמצית וניל.

ממשיכים להקציף על מהירות נמוכה ומוסיפים לקערה את תערובת הקמח ואת החלב לסירוגין, מתחילים ומסיימים עם הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את החמאה המומסת ואת השוקולד המריר ומערבבים בתנועות קיפול זהירות עד לקבלת תערובת אחידה.

מוזגים את הבלילה לתוך מגש עם שקעים למאפינס, כאשר הבלילה מכסה עד שלושת רבעי גובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך כ20 דקות.מוסיפים זילוף לבחירה ובתיאבון.