3 גזרים גדולים.

2 ביצים.

200 גרם סוכר לבן/חום

180 גרם קמח 

60 גרם אגוזי מלך 

180 מ"ל שמן 

1/2 כפית אבקת אפייה.

1/2 כפית קינמון.

1/4 כפית אבקת סודה לשתייה.

עוגת גזר

הוראות הכנה:

2 קערות-בקערה1 מערבבים את המצרכים היבשים (קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה, קינמון, אבקת אפייה, אגוזי מלך ואגוז מוסקט). בקערה ה-2 מערבבים שמן וביצים.

את הקערה הרטובה שופכים אל הקערה עם המצרכים היבשים.לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

 מגרדים 3 גזרים גדולים ומוסיפים לתערובת.

שופכים את התערובת ל2 תבניות אינגלישקייק. 

את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך45 דקות