3 גזרים גדולים.
2 ביצים.
200 גרם סוכר לבן/חום
180 גרם קמח
60 גרם אגוזי מלך
180 מ"ל שמן
1/2 כפית אבקת אפייה.
1/2 כפית קינמון.
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה.

הוראות הכנה:
2 קערות-בקערה1 מערבבים את המצרכים היבשים (קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה, קינמון, אבקת אפייה, אגוזי מלך ואגוז מוסקט). בקערה ה-2 מערבבים שמן וביצים.
את הקערה הרטובה שופכים אל הקערה עם המצרכים היבשים.לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מגרדים 3 גזרים גדולים ומוסיפים לתערובת.
שופכים את התערובת ל2 תבניות אינגלישקייק.
את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך45 דקות