
150 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
3 בננות בשלות, מעוכות במזלג
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כוס חלב
אופן הכנה
תנור ל180 מעלות מערבלים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת של קרם
מוסיפים את הביצים, החלב והבננות המעוכות, ומערבבים.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה ומוסיפים לתערובת הביצים והבננות.מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה, ומעבירים לתבניות.
אופים כ35-45 דקות
אפשרות להוסיף ממרח שוקולד על פרוסת העוגה ובננות פרוסות
ובתיאבון
